Aanbod

Vervangingen

Bij DIT IS WIJS kunt u terecht voor vervanging van onderwijzend en onderwijsondersteunend personeel vanaf één dag tot langere periodes. (meer…)

Meer weten

Talentontwikkeling

Bij DIT IS WIJS  kunt u terecht voor DE invulling van uw Brede School. Onze workshops zijn opgebouwd aan de hand van een complete leerlijn. (meer…)

Meer weten

METIS Vervangingssysteem

METIS is een online platform dat op maat wordt ontwikkeld voor schoolbesturen en samenwerkingsverbanden. (meer…)

Meer weten

DIT IS Talent

 

 

 

 

DIT IS WIJS heeft een eigen Academy opgezet.  De Academy is een onderdeel van DIT IS Talent. Opleiden is het werk waarvoor onze professionals worden ingezet, daarom is het (meer…)

Meer weten

DIT IS WIJS Innovatie

De wereld om ons heen wordt steeds sneller en online toepassingen nemen een steeds hogere vlucht. Dit betekent dat de wereld om ons heen steeds kleiner wordt en informatie uitwisseling sneller plaatsvindt. Met ons online platforms staan wij 24/7 met u in verbinding en kiest u uw eigen professional. Daarbij werken wij volgens het principe van omgekeerd uitzenden. Wat betekent dit voor u? Wij hebben de juiste docent, vakbekwame leerkracht of deskundige al in ons bestand. Wij hoeven dus niet op zoek, maar hebben het al in huis. Op het gebied van talentontwikkeling en onderwijskundige vraagstukken denken wij niet vanuit de bestaande structuren. Hierdoor worden wij gezien als innovatieve en waardevolle kracht voor onderwijsinstellingen en schoolbesturen.

DIT IS WIJS in de samenleving

DIT IS WIJS draagt op maatschappelijk gebied bij op verschillende facetten om de maatschappij te ondersteunen. Wij zetten ons in bij de volgende projecten:

DIT IS WIJS en Villa Vrolijk

DIT IS WIJS heeft een samenwerking opgezet met Villa Vrolijk. Dankzij een sponsoring, genaamd de Frank-bus, kan Villa Vrolijk veilig de weg op en de kinderen rondrijden naar leuke uitjes!

DIT IS WIJS en DIT IS Talent

Om het lerarentekort tegen te gaan heeft DIT IS WIJS een eigen opleidingscentrum opgestart. Onder DIT IS Talent vallen de coaches van DIT IS WIJS die bij de onderwijsprofessionals langs gaan, maar ook het opleidingstraject waar studenten worden opgeleid tot volwaardig pabo gecertificeerd docent.

DIT IS WIJS Expertise

Bij al onze diensten draait het om de professional. De juiste match tussen professional en de onderwijsinstelling draagt ertoe bij dat alle betrokkenen zich prettig voelen. Ons team bestaat uit een groep van professionals met passie voor het onderwijs aangevuld met een schil van expertise. Onze docenten hebben een aantoonbare startkwalificatie of merkbare ervaring in het brede school concept en verstand van de doelgroep. Maar ook andere expertise als coach, coördinatoren, administratieve krachten of sparringpartner voor onderwijskundige vraagstukken kunnen wij leveren. Flexibel en deskundig personeel is onmisbaar. Door te werken met onze eigen pools en online databases hebben wij onze expertise altijd in huis.

 

Wat onze klanten over DIT IS WIJS zeggen...

Almere

“DIT IS WIJS is sinds schooljaar 2016-2017 zeer betrokken geweest in de werving en selectie van onderwijzend personeel voor De Bongerd. Daar de Bongerd een specifieke vraag heeft ten aanzien van de onderwijskundige en pedagogische kwaliteiten van haar onderwijzend personeel, heeft DIT IS WIJS hierop geïnvesteerd middels meerdere kennismaking- en meeloop ronden op De Bongerd, om daadwerkelijk te zien en te ervaren wat het vraagt en inhoudt om op De Bongerd te werken. DIT IS WIJS gaat op zoek naar de match en investeert in de relatie. Aan DIT IS WIJS heeft De Bongerd een fijne collega overgehouden en was de versterking van twee onderwijsassistenten vanuit DIT IS WIJS snel geregeld.”

Hye Jin Pet, directeur vanuit Passend Onderwijs Almere


Rotterdam

“Wij werken sinds dit schooljaar nauw samen met DIT IS WIJS om onze vervangingen te regelen, we hebben de organisatie leren kennen als klantvriendelijk, oplossingsgericht en betrouwbare partner in het oplossen van vervangingen.”

Sanne Kamphuisen, Hoofd HRM Kind en Onderwijs


Amsterdam

“DIT IS WIJS is al enkele jaren onze 'first supplier' bij de inzet op vervangingen en soms vacatures. De overzichtelijke website die je ook thuis kunt raadplegen, met dagplanning, gegevens docenten, VOG etc. De bereikbaarheid van 's ochtends 07:00 uur tot 18:00 uur. De zorgvuldige selectie en begeleiding. Praktische bijscholing bijv. Cursus de over: Invallen, wat heb je nodig? En last but not least: de vriendelijke en service gerichte mensen.”

Joke Passchier, Coördinator Invalpool Stichting Bijzonderwijs

Vestiging Hoofddorp

Polarisavenue 134 - 150

2132 JX Hoofddorp

06 - 22 38 86 86

info@ditiswijs.nl

Vestiging Breda

Verlengde Poolseweg 16

4818 CL Breda

076 52 44 837

info@ditiswijs.nl

Vestiging Rotterdam

Rivium Boulevard 156

2909 LK Capelle a/d IJssel

010-8001010

info@ditiswijs.nl

Vestiging Hilversum

Marathon 11

1213 PG Hilversum

035-2050035

info@ditiswijs.nl

Vestiging Zwolle

Hanzeplein 11 - 27

8017 JD Zwolle

038 - 20 20 791

info@ditiswijs.nl